Recreatiesector


De producten van Cembrit vinden ruime toepassing in de recreatiesector. Het zijn relatief lichtgewicht producten, die onderhoudsarm zijn en een lange levensduur hebben. Ook de brandveiligheid van de producten is van belang, specifiek daar waar recreatiewoningen vaak dicht op elkaar staan.

Cembrit Plank is een veel gebruikt product in deze sector. Duurzaam, onderhoudsarm, gemakkelijk aan te brengen en heeft een natuurlijke uitstraling van hout. Deze vezelcement plank is echter ook zeer geschikt voor boeiboorden, overstekken etc. In tegenstelling tot hout is het niet gevoelig voor vocht en is geen schilderwerk nodig.

 

 

Interieur

Voor de afbouw van chalets heeft Cembrit zeer geschikte bouwplaten in het assortiment, zowel voor wanden als voor vloeren. De cementgebonden producten staan garant voor een hoge kwaliteit en stootvastheid. Ze zijn ook ideaal voor vochtige omgevingen zoals sanitair-blokken.

Cembrit heeft een uitgebreid assortiment producten voor diverse toepassingen. Cembrit adviseert u graag over de mogelijkheden.