Projectontwikkeling

Villa Tetris - Stockholm

 

Vezelcementproducten zijn duurzame materialen die passen bij de esthetische kwaliteiten van hedendaagse koopwoningen. Gevelpanelen van vezelcement geven woningen een moderne uitstraling.

In het midden- en hogere marktsegment van koopwoningen is architectonische kwaliteit en uitstraling zeer belangrijk. Cembrit gevelpanelen van vezelcement bieden daarvoor diverse mogelijkheden. De panelen zijn in vele kleuren verkrijgbaar en zijn in allerlei vormen en patronen aan te brengen. Ze combineren uitstekend met steenstrips of natuurlijke materialen als hout. De producten zijn daarbij onderhoudsarm, hebben een lange levensduur en zijn brandveilig.

Voor isolatie ter hoogte van het maaiveld onder kozijnen en geventileerde gevelconstructies levert Cembrit een hoogwaardige geïsoleerde kantplank.
 

 

Steenstrips

Omdat Nederland nu eenmaal een baksteenland is, zal in veel ontwerpen toch metselwerk worden voorgeschreven. Een goed alternatief daarvoor zijn steenstrips. Die zijn dermate hoogwaardig dat ze kwalitatief en esthetisch niet onder doen voor traditioneel metselwerk. Cembrit PB is een geschikte drager voor deze steenstrips. Vlakken met steenstrips zijn ook gemakkelijk te combineren met gevelplaten van Cembrit, waardoor een grote variatie in mogelijkheden ontstaat.

Cembrit heeft een uitgebreid assortiment producten voor diverse toepassingen. Cembrit adviseert u graag over de mogelijkheden.