Projectbegeleiding


Vezelcement-producten van Cembrit zijn voor de professionele verwerker gemakkelijk te verwerken; een minimum product-expertise is wel noodzakelijk. De esthetische vrijheid is groot en de verwerkingsvoorschriften helpen om de producten op de juiste manier te verwerken. Niettemin ondersteunt Cembrit architecten en bouwers graag bij hun projecten om samen een goed eindresultaat te garanderen.

Cembrit biedt een brede ondersteuning in alle fasen van het bouwproces. Uiteraard helpt Cembrit architecten graag bij hun creatieve proces en denkt ze mee in ontwerp en detailleringen. Cembrit ondersteunt het tekenproces via het BIM-portal met een groot aantal BIM-details. Ook adviseert Cembrit graag bij het maken van de juiste zaagschema’s, om zo veel mogelijk materiaalverlies te voorkomen en daarmee zo efficiënt mogelijk om te gaan met grondstoffen. Logistiek en efficiënt transport zijn eveneens aandachtsgebieden waarop Cembrit helpt en ondersteunt.

Bouwtechniek

Ook in bouwtechnische thema’s als brandveiligheid wil Cembrit klanten ondersteunen, liefst zo vroeg mogelijk in het proces aan tafel want voorkomen is beter dan genezen.

Of het nu gaat om gevelpanelen, bouwplaten of golfplaten, voor Cembrit staat service en begeleiding hoog in het vaandel, om samen een resultaat te bereiken dat recht doet aan onze slogan ‘Building Better Days’.