Let’s build better days


“Hoe was je dag?” Hoe vaak vragen we dat niet zelf of wordt ons die vraag gesteld? Wat we hebben gedaan en hoe we ons daarbij voelden, is voor iedereen belangrijk.

Soms hebben we hele goede dagen, dan weer gewone of slechte dagen. En af en toe zijn er ook dagen om nooit meer te vergeten. Dit geldt voor u als architect, ontwerper, ingenieur, adviseur, opdrachtgever of aannemer. Maar het geldt ook voor alle mensen die tijd doorbrengen in de gebouwen die u ooit mee hielp ontwerpen of bouwen.

We streven allemaal naar meer betere dagen; dat is nu eenmaal onze aangeboren menselijke natuur. Onze missie als Cembrit is om het leven beter te maken voor onze klanten, onze collega's, onze partners en onze stakeholders. We willen ons daarin onderscheiden - zowel professioneel als persoonlijk.

Dit is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan. Het vereist toewijding van ieder van ons. Maar wanneer we daarvoor gaan, zijn we een organisatie die uitmunt in de productie en in klanttevredenheid - niet omdat het van ons wordt verwacht, maar omdat het in ons DNA is ingebouwd.

Wij zijn buitengewone bouwers.  Laten we dus samen bouwen aan een mooie toekomst, met veel mooie dagen. Vandaar ons motto: Building Better Days.