Cembrit Patina Original na 10 jaar :: Cembrit
01. juli 2020

Cembrit Patina Original na 10 jaar

De veroudering van het vezelcement zal zorgen voor een natuurlijke patinering.

Benieuwd hoe Cembrit Patina Original er na 10 jaar uitziet?
Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Cembrit Patina Original staat namelijk bekend om haar patinering door de jaren heen, wat onder andere komt door wisselende weersinvloeden.

Cembrit Patina Original is een door-en-door gekleurde vezelcementplaat met een geschuurd en gehydrofobeerd mat oppervlak.

Appartementencomplex Sparta Luce
Op het voormalige terrein van de Sparta-fabriek in Apeldoorn is appartementencomplex Sparta Luce gerealiseerd, bestaande uit 58 woningen en 60 appartementen. Het complex is voorzien van Cembrit Patina Original P070 in combinatie met een strogele baksteen voorzien van een voeg in dezelfde kleur.

Gevel met natuurlijke veroudering
Het oppervlak van de Cembrit Patina Original vertoont dunne schuurlijnen. De gevelplaat zal in de loop van de tijd patineren en een unieke uitstraling aan het gebouwontwerp toevoegen met subtiele variaties op het oppervlak.

Cembrit Patina Original combineert prestaties met een moderne, veelzijdige uitstraling. In een tijd waarin iedereen streeft naar authenticiteit en een natuurlijke look, is Cembrit Patina Original de perfecte keuze voor een gebouw.

Benieuwd naar het gevelpaneel en wilt u graag een monsterstuk ontvangen? Dat kan door te klikken op 'monster bestellen' in de top navigatie.