Cembrit Multi Force

Robuuste plaat voor lichte scheidingswanden

Een ‘heavy-duty’ vezelcementplaat voor lichte scheidingswanden met een hoge robuustheid en vochtbestendigheid.

Kleuren en afmetingen

Cembrit Multi Force

Geselecteerde kleur: Naturel grijs

Gratis monster: Naturel grijs

Naturel grijs
Alle productkleuren op de website zijn representatief en kunnen afwijken van de originele productkleuren.
Kleur Dikte Breedte Lengte Brandklasse
Naturel grijs 9 mm 1200 mm 2550 mm A1
Naturel grijs 9 mm 1200 mm 3000 mm A1
Naturel grijs 12 mm 1200 mm 2550 mm A1
Naturel grijs 12 mm 1200 mm 3000 mm A1

Cembrit Multi Force

Cembrit Multi Force is een vezelcementplaat met een hoge stootvastheid en bestand tegen vocht, vuil en brand. Gunstig is ook de hoge geluidsisolerende werking van de plaat. Dit maakt de Cembrit Multi Force zeer geschikt voor toepassing in lichte scheidingswanden in ruimtes die veel te verduren hebben, zoals scholen, gangen, magazijnen, bergingen en winkels, maar ook voor vluchtwegen en trappenhuizen. De Cembrit Multi Force is tevens een plaat met een hoge sterkte en stijfheid, waardoor deze geschikt is om toe te passen voor schijfwerking in bijvoorbeeld houtskeletbouwconstructies. Eén Cembrit Multi Force plaat kan dan zowel een OSB- als een gipsvezelplaat in de opbouw vervangen.

Cembrit Multi Force is de veelzijdige bouwplaat die ontworpen is om aan meerdere technische eisen tegelijk te voldoen - zo is ze bestand tegen bijzonder zware gebruiksomstandigheden, laat ze geen vocht door en voorkomt ze schimmelvorming.

Multi Force is een bouwplaat van hoge kwaliteit, een ideale oplossing voor binnenmuren. Ze voldoet aan specifieke eisen voor de inrichting van praktische en functionele binnenruimten.

Productvoordelen:
ONBRANDBAAR
VOCHT- BESTENDIG
SCHIMMEL-BESTENDIG
GEMAKKELIJK TE REINIGEN
SLAGVAST
GARANTIE

Technische informatie

Materiaal

Vezelcement

Coating en oppervlak

Geen coating

Type

De functionele Cembrit Multi Force-plaat is de ideale oplossing wanneer lichtgewicht muren en plafonds moeten kunnen weerstaan aan extreem intensief gebruik en brand.

Kleuren

1

Brandklasse

A1

Bevestiging

Cembrit Multi Force wordt met Cembrit schroeven op een houten of metalen onderconstructie bevestigd. Voorboren is niet nodig.