Cembrit Wood Look design line

De schoonheid van hout.
De duurzaamheid van vezelcement.

Cembrit Wood Look

Cembrit Plank en Cembrit Panel zijn geïnspireerd door vormen en kleuren uit de natuur. Deze geveloplossingen hebben een natuurlijke houtlook en beschikken over de voordelen van vezelcement. Ze zijn onbrandbaar en hebben een brandklasse A2-s1,d0. Cembrit Plank en Panel zijn verkrijgbaar in een breed kleurenpalet van 20 kleuren en een geprimerde variant, die in Cedar of in een gladde afwerking verkrijgbaar zijn.   Vezelcement heeft een hoge pH-waarde, waardoor het materiaal weerstand biedt tegen algen, bacteriën, mos en schimmels. Dankzij hun bijzondere eigenschappen ondervinden Cembrit Plank en Panel geen hinder van vocht en kunnen ze dus ook niet rotten.    Benieuwd hoe Cembrit Plank er in de praktijk uitziet?

Cembrit Wood Look Visualiser

De Cembrit Visualiser maakt het mogelijk om Cembrit Plank weer te geven in Cedar (houtnerfstructuur) of Glad oppervlak, met een horizontale of verticale plaatsing. U heeft tevens de mogelijkheid om een gebouwtype te selecteren en deze vanuit verschillende hoeken te bekijken.

De schoonheid van hout in onderhoudsvriendelijk vezelcement

De hoogkwalitatieve Cembrit Plank en Cembrit Panel, gemaakt van duurzaam vezelcement, zijn het ideale alternatief voor moeilijk te onderhouden houten gevelbekleding.

Kies Cembrit Plank voor uw vakantiewoning

Of u Cembrit Plank nu kiest voor uw vakantiewoning, privéwoning of kantoorgebouw – het duurzame vezelcement en de natuurlijke uitstraling, staan garant voor een unieke look die stijlvol opgaat in de omgeving. Door de beperkte onderhoudsbehoefte is Cembrit Plank zeer geschikt voor het variabele Nederlandse klimaat.   Download de Cembrit Plank en Panel brochure voor meer informatie en inspiratie.

Een renovatieproject? Gebruik Cembrit Plank of Cembrit Panel

Er zijn tal van redenen waarom Cembrit Plank en Cembrit Panel vaak gebruikt worden bij het renoveren van woningen of gebouwen. Wie zijn gevels bekleedt met Cembrit Plank of Cembrit Panel kiest voor een duurzame investering, ze verhogen de marktwaarde van uw woning.