Cementgebonden steunplaat

Cembrit PB is een lichte, met glasvliesweefsel versterkte bouwplaat op basis van cement met een buitengewone hardheid en een hoge weerstand tegen vocht. De afgeronde langskanten zijn voorzien van de exclusieve EdgeTech® technologie die toelaat om de schroeven dicht bij de rand aan te brengen zonder het breken van de kant en naden uit te vlakken zonder niveauverschillen. Cembrit PB is de ideale steunplaat in buitentoepassingen, zoals sierpleister, lijmen van steenstrips of keramische tegels. Geschikt als backing board in vochtige ruimten voor het rechtstreeks aanbrengen van keramische tegels als decoratieve afwerking.
Cembrit PB is samengesteld uit portland cement, granulaten, en glasvlies bewapeningsweefsel en is volledig recyclebaar. Cembrit PB heeft een 15-jaar beperkte garantie op buitentoepassingen en 30-jaar beperkte garantie op binnentoepassingen.

Kies een kleur:

Overzicht
Cembrit PB

Kleuren
1

Brandklasse
A1

Afmetingen
12x900x1800 mm
12x900x2600 mm
12x1200x2000 mm

Gewicht (Kg)
23,5 - 34,56

Brochure Cembrit PB

PDF

Montagehandleiding

PDF

Cembrit Permabase Stalen

Wij danken u voor uw belangstelling voor onze vezelcementprodukten.

Wij hebben lokale vestigingen in de meeste landen
Zoek uw locale Cembrit vestiging

Stap 1

Graag vernam ik meer over Cembrit en het gamma bouwmaterialen

Bestel stalen (max 2)

Selected color:

Stap 2

Vul het formulier in om produktstalen te bestellen of om een van onze deskundigen contact te laten opnemen


Wij wijzen erop dat wij de beschikbaarheid van de produktstalen niet kunnen garanderen. Wij behandelen uw bestelling onmiddellijk bij ontvangst. Als u echter gevestigd bent in een land waar Cembrit niet vertegenwoordigd is, kunnen de levertijden iets langer zijn.