Cembrit Windstopper Basic

Cembrit Windstopper Basic is een waterkerende, dampopen en brandwerende vezelcementplaat voor toepassing aan de spouwzijde van een geventileerde gevel.

Kies een kleur: Windstopper Basic Naturel grijs

Cembrit Windstopper Basic

Waterkering en brandveiligheid in de spouw

De stijve Cembrit Windstopper platen zijn zeer geschikt als dampopen water- en brandwerende laag in de constructie van een geventileerde gevel. Door het binnenblad aan de spouwzijde te voorzien van Cembrit Windstopper, wordt elke mogelijke achterliggende isolatie en constructie voldoende afgeschermd tegen brand, regen en wind. Cembrit Windstopper is een stijve plaat zodat die ook kan bijdragen in de schijfwerking van bijvoorbeeld houtskeletbouwconstructies. De massa van de plaat is gunstig voor de geluidisolatie, in tegenstelling tot bouwfolies. Cembrit Windstopper Basic kan een half jaar lang dienst doen als tijdelijke bescherming tegen weer en wind, in afwachting van de definitieve gevelbekleding. Binnen kan ondertussen de afbouw probleemloos worden uitgevoerd.
Met Cembrit Windstopper behoren wapperende, uitpuilende en losrakende folies tot het verleden; ook biedt Cembrit Windstopper meer bevestigingsmogelijkheden.

Materiaal

vezelcement

Afwerking

geen

Aantal kleuren

1

Toepassing

waterkerende en dampwerende beplating aan spouwzijde van geventileerde gevels

Specificaties: Windstopper Basic Naturel grijs

Door-en-door gekleurd
Brandklasse
Dikte
Breedte
Lengte
Nee
A2-s1,d0
9
1200
2700
Nee
A2-s1,d0
9
1200
3000

Downloads

Bestel monster: Windstopper Basic Naturel grijs